Οι φυσικές κάπαρες μεγάλου μεγέθους με κατηγορία fine (11-13 mm) έχουν πιο μαλακή υφή σε σύγκριση με άλλες κατηγορίες. Οι κάπαρες κατηγορίας fine που χρησιμοποιούνται σε συνταγές ψαριών που περιλαμβάνουν ψήσιμο στο φούρνο, χρησιμοποιούνται επίσης στην παρασκευή διαφόρων σαλτσών που ταιριάζουν με κρέας, ψάρι και κοτόπουλο.
Οι φυσικές κάπαρες της Naturelez κατηγορίας fine που παρασκευάζονται σε αλάτι δεν περιέχουν καθόλου πρόσθετα και έχουν συγκομιστεί από τη φύση με βιώσιμες γεωργικές μεθόδους στην περιοχή Οσμαντζίκ της Τζορούμ.
Πληροφορίες προϊόντος
Κατηγορία: Fine (11-13 mm)
Παρασκευή: Σε αλάτι
Όγκος βάζου: 1000 cc
Καθαρό βάρος: 1 kg
Βάρος μετά την αποστράγγιση: 700 g
{"Our Email":"Η Ηλεκτρονική μας Διεύθυνση: roseworldexpressdisticaretltd@gmail.com","RBD Super Palm Olein IV60, Cloud Point 6 (CP6) has an iodine value of 60-63. Super Palm Olein is more suited to cooler climates and has cloud points of about 2°C-5°C.":"Το RBD Super Palm Olein IV60, με Σημείο Θολώματος 6 (CP6), έχει τιμή ιωδίου 60-63. Το Super Palm Olein είναι πιο κατάλληλο για ψυχρότερα κλίματα και έχει σημεία θολώματος περίπου 2°C-5°C.","RBD Palm Olein is obtained from the fractionation of RBD Palm Oil which undergoes the process of crystallization at a controlled temperature in which RBD Palm oil is chilled until crystals are formed.":"Το RBD Palm Olein προέρχεται από τη διαχωριστική διαδικασία του RBD Palm Oil, το οποίο υποβάλλεται σε διαδικασία κρυστάλλωσης σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, κατά την οποία το RBD Palm oil ψύχεται μέχρι να σχηματιστούν κρύσταλλοι.","RBD Palm Olein IV58, Cloud Point 8 (CP8) has an iodine value of 56-58.is further fractionated to a more liquid fraction. The Refined Palm Olein Because of its fatty acid composition and good oxidative stability, RBD Palm OleinCP8 is excellent to be used as a liquid cooking oil and all the more suitable for frying.":"Το RBD Palm Olein IV58, με Σημείο Θολώματος 8 (CP8), έχει τιμή ιωδίου 56-58 και διαχωρίζεται περαιτέρω σε μια πιο υγρή κλάση. Το εκλεπτυσμένο Palm Olein, λόγω της σύνθεσης των λιπαρών οξέων και της καλής οξειδωτικής σταθερότητάς του, είναι εξαιρετικό για χρήση ως υγρό μαγειρικό λάδι και είναι ακόμη πιο κατάλληλο για τηγάνισμα.","RBD Palm Olein IV56, Cloud Point 10 (CP10) has an iodine value of 54-56. Because of its fatty acid composition and good oxidative stability, which is commonly bottled and sold as cooking oils and all the more suitable for frying.":"Το RBD Palm Olein IV56, με Σημείο Θολώματος 10 (CP10), έχει τιμή ιωδίου 54-56. Λόγω της σύνθεσης των λιπαρών οξέων και της καλής οξειδωτικής σταθερότητάς του, συνήθως εμφιαλώνεται και πωλείται ως μαγειρικό λάδι και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τηγάνισμα.","RBD Palm Olein":"RBD Palm Olein"}